Velkommen Til Populære Parfumer & Beauty Til Outlet Priser! - Spar Altid 15-30%

Privatlivspolitik

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at handle på senseparfume.dk Sense Parfume driver og er dataansvarlig for alle JYSKs hjemmesider, herunder senseparfume.dk. Vi lever op til alle regler i persondataloven samt i European General Data Protection Regulation 2018.

Sense Parfume gemmer generelt ikke dine personlige oplysninger. Det vil kun ske, hvis Sense Parfume er forpligtet til det i henhold til gældende lovgivning.

Når du opretter en ordre på SenseParfume.dk, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller opretter en brugerprofil, vil dine data blive gemt af sense parfume.

Du kan til enhver tid:

  • Indgive en klage til en tilsynsmyndighed (f.eks. Datatilsynet)
  • Anmode om adgang til og berigtigelse eller sletning af personoplysningerne
  • Begrænse eller modsætte dig behandling af personoplysninger
  • Anmode om dataoverførbarhed, hvis det er relevant

Bemærk venligst at databeskyttelsesniveauet, som er gældende i lande uden for EU, ikke er i overensstemmelse med niveauet for databeskyttelse for personoplysninger, der anvendes og håndhæves i EU. 

Du kan få yderligere oplysninger om de personlige data, som Sense Parfume ApS gemmer og behandler, ved at kontakte Sense Parfume Kundservice Derudover kan du gøre indsigelse mod hvilke af dine personlige oplysninger, der behandles, samt anmode om, at dine personlige data bliver ændret eller tilbagekalde dit samtykke til en sådan behandling til enhver tid. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage eller ændre dine data, bedes du meddele dette til Sense Parfume kundeservice

Du kan få en kopi af dine personlige data i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format ved at kontakte os.

Hos Sense er vi forpligtet til at overholde gældende regler og love for god markedsføring. Hvis du har accepteret nogen af de nedenstående tjenester, forbeholder vi os retten til at sende dig opdateringer af vores Vilkår og betingelser, uanset om du har trukket dit samtykke tilbage eller ej. Vi sender dig ikke nogen anden form for information.
 

NÅR DU HANDLER PÅ SENSEPARFUME.DK

Når du betaler på SenseParfume.dk, sker betalingen igennem en sikker forbindelse igennem vores danske samarbejdespartner quickpay, som sikrer, at dine betalingsoplysninger er utilgængelige for uvedkommende. 
 

HVILKE INFORMATIONER BRUGER SENSE PARFUME I FORBINDELSE MED DIT KØB?

Med henblik på online handel og kundetilfredshed kan vi Sense Parfume også kendt som parfume outlet aps CVR 35248315

bede om følgende oplysninger:

  • Dit fulde navn
  • Din adresse
  • Dit mobiltelefonnummer
  • Din e-mail adresse
  • IP-adressen hvor du handler fra
  • Udvalgt leveringsbutik

Alle data vil blive behandlet som fortrolig information og vil blive brugt til handel online samt kundetilfredshedsundersøgelser.

Dine personlige data vil blive opbevaret hos sense parfume. 

Vi bruger alene disse data i forbindelse med etablering og behandling af din ordre samt for at hjælpe dig med eventuelle forespørgsler.

Vi bruger alene din e-mailadresse som led i gennemførslen af din ordre og til gennemførelse af kundeundersøgelser. Vil du modtage vores nyhedsbrev, kræver det et særligt samtykke fra dig.  

Vi bruger ikke dit telefonnummer til at kontakte dig i salgsøjemed. Du vil kun blive kontaktet telefonisk, hvis der er problemer med din ordre og/eller med besked om din levering.

Vi overfører kun dine data til relevante transportører i forbindelse med levering og overfører ikke, sælger ikke og gør ikke dine personlige oplysninger tilgængelige for andre tredjeparter, herunder andre virksomheder.

Dine personlige data vil kunne blive brugt i en politi-efterforskning, da vi anmelder falske betalinger til politiet. Vi frigiver konto og andre personlige oplysninger, når vi finder det nødvendigt for at følge gældende lov og for at undgå svindel og bedrageri f.eks. i forbindelse med kreditkort.

Behandlingen af dine personoplysninger er nødvendig for at udfylde din ordre. Vi gemmer dine data i 5 år efter dit køb. 
 

NÅR DU OPRETTER EN KONTO PÅ JYSK.DK

Når du registrerer dig på senseparfume.dk og opretter en brugerprofil,  får du adgang til særlige tjenester, som vi tilbyder.

For at oprette en personlig profil på senseparfume, og for at skabe målrettet online markedsføring, indhenter og behandler , sense parfume også kendt som parfume outlet aps CVR 35248315 følgende personlige informationer om dig: 

  • E-mailadresse
  • Navn
  • Adresse (valgfrit)
  • Telefonnummer (valgfrit)
  • Virksomhed (valgfrit)

Alle data vil blive behandlet som fortrolige oplysninger og vil blive brugt til at oprette en personlig profil på senseparfume.dk, samt for at skabe en målrettet online markedsføring.

Ved at registrere en konto på senseparfume.dk accepterer du behandlingen af dine personlige informationer.

senseparfume vil gemme dine personlige oplysninger, indtil du sletter din konto.

Den juridiske basis for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, som du har givet.
 

COOKIES

Vi vil gerne tilbyde en brugervenlig hjemmeside med information, der er relevant for dig. Derfor anvender vi teknologier, der kan indsamle, behandle og sortere oplysninger om, hvordan vores hjemmeside bliver brugt. Dette indsamler vi ved hjælp af cookies. En cookie er en lille tekstfil, som bliver gemt på din computer. Dette betyder i praksis, at vores hjemmeside kan huske dig, når du besøger den af flere omgange, og at vi kan indhente statistik, som fortæller os, hvordan du og andre brugere anvender vores hjemmeside.

Vi anvender cookies fra flere forskellige udbydere, som kan give os indblik i, hvilke dele af vores hjemmeside, brugerne besøger. Se detaljeret information om, hvilke cookies vores hjemmeside benytter.

Du kan til enhver tid ændre dit samtykke til cookies i din browser. Du kan ændre dit samtykke her. Du kan også slette cookies i din browser. På minecookies.org kan du finde en guide til, hvordan du sletter cookies i forskellige browser-typer.

Bemærk venligst at der vil være dele af senseparfume.dk, som du kun vil kunne bruge, hvis din browser accepterer cookies.

En del af de oplysninger, som sense parfume indsamler, kan blive offentliggjort, men det vil være i anonymisereret form, f.eks. som oplysninger om antallet af besøgende på senseparfume.dk. Information om vores kunder er en vigtig del af vores forretning, og vi sælger ikke og bytter ikke informationerne med andre.

2 Fysiske Butikker
Altid Lave Priser
100% Tilfredsgaranti
Hurtigt Levering